You are here::
 
 

Големината е наша одлика. Ние - Бродот Панини сме единствениот брод во Република Македонија кој што е направен само за да биде она што е денес - модерен угостителски објект со вкусен ресторант, пријатни соби за спиење и модерен бар за престој поинаков од другите места на кои што сте биле. Бродот ПАНИНИ е  туристичка атракција која е направена во 2009.  Крајниот резултат наречен Брод ПАНИНИ. Бродот Панини одушевува со својот љубезен персонал започнувајќи од рецепцијата, преку ресторантот до собите коишто се наогаат во горниот дел од бродот.
Бродот ПАНИНИ  е единствениот брод во Република Македонија па слободно може да се рече и пошироко кои што е огромен по својата големина и оригиналност а сепак никогаш не бил пловен.

Доколку имате желба да видите за што се работи или пак доколку  сте не посетиле и сакате пак да не посетите слободно јавете ни се на 389 43 211 444 или пак на маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 
 
 
 

Контакт

Телефон:
+389 43 211 444

е-маил:
info@brodpanini.com